(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кучма О. І., Цись О. О. Застосування інформаційно-комунікаційних технологій організації навчальної діяльності студентів технолого-педагогічних спеціальностей. У статті розкрито специфіку застосування інформаційно-комунікаційних технологій в організації навчальної діяльності студентів технолого-педагогічних спеціальностей. Розглянуті фактори покращення якості знань студентів у вивченні загальнотехнічних дисциплін із використанням інформаційно-комунікаційних технологій, проблеми впровадження і використання навчально-контролюючих комп’ютерних програм у навчальному процесі та ймовірні шляхи їх розв’язання.