(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Лаврентьєва О. О. Шляхи формування готовності майбутніх учителів до управління самостійною роботою учнів. У статті розкрито підходи, виокремлено шляхи формування готовності майбутніх учителів до управління самостійною роботою учнів у процесі професійної підготовки, подано зміст і структуру цього складного особистісного утворення.