(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Морозов В. В. Технологія діалогічного навчання як складник професійної освіти майбутніх учителів. У статті розглянуто технологію діалогічного навчання студентів у ВНЗ, побудовану на принципі рольової перспективи.