(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Стукало О. А. Роль української мови за професійним спрямуванням у становленні майбутнього ветеринара. У статті охарактеризовано місце української мови у становленні майбутнього спеціаліста. Здійснено спробу аналізу педагогічних умов формування професійного спілкування студентів аграрного університету на матеріалі вивчення української мови професійного спрямування.