(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Тарасенко Р. О., Гаріна С. М. Етапи створення модуля автоматизованої системи підтримки наукових досліджень при підготовці екологів. У статті обґрунтовано необхідність розробки і застосування модулів автоматизованих систем підтримки наукових досліджень при підготовці екологів. Наведено варіант реалізації модуля такої системи при визначенні якості води. Відзначено особливості побудови цього модуля з використанням програмного пакету MathCAD.