(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Батрак Т. В. Критерії та показники експериментального вивчення стану естетичної вихованості старшокласників. У статті визначено критерії та показники для експериментального вивчення стану естетичної вихованості старшокласників у загальноосвітній школі, а також наведено рівні естетичної вихованості, розроблені на основі співвіднесення критеріїв.