(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Голоденко О. М. Розвиток особистості учня в процесі викладання фізики. У статті висвітлено шляхи активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках фізики, розкрито переваги використання проектних технологій у розвитку особистості школярів.