(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Іванова О. І. Стимулювання молодших підлітків до самореалізації в позаурочній пізнавальній діяльності. У статті охарактеризовано методи стимулювання молодших підлітків до самореалізації в позаурочній пізнавальній діяльності, що сприяло розвитку пізнавальних інтересів, мислення, розширенню знань, творчій самореалізації.