(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Нікора А. О. Формування предметно-історичних компетенцій як результат навчальної діяльності учнів. У статті конкретизовано понятійний апарат компетентнісного підходу, уточнено перелік предметно-історичних компетенцій учнів та напрями їх набуття у процесі навчання історії.