(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Паламар С. П. Формування предметних компетентностей учнів основної школи у процесі вивчення дисциплін гуманітарного циклу. У статті розкрито шляхи формування предметних компетентностей учнів основної школи у процесі вивчення української літератури, літературного краєзнавства та під час позакласного читання. Обґрунтовано мовно-літературні параметри роботи з художнім текстом.