(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Полякова В. Я. Зміст і сутність самостійної навчальної діяльності учнів старшої школи. Автор ставить завдання з’ясувати зміст і сутність понять «самостійна навчальна діяльність учнів старшої школи», «організація самостійної навчальної діяльності учнів старшої школи», «самостійна робота учнів старшої школи».