(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Афонін А. П. Стратегічні принципи в системі організації здоров’язберігаючої освіти у школі та ВНЗ. У статті наводяться пріоритетні завдання педагогічних кадрів, здатних творчо й ефективно працювати в нових умовах для збереження та зміцнення здоров’я підростаючого покоління.