(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Білоус О. С. Особливості підготовки педагогічних кадрів в університеті. У статті розглянуто проблему специфіки підготовки педагогічних кадрів на заняттях у вищій школі як одного з чинників їхньої професійно-творчої самореалізації.