(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Бондаренко О. В. Модернізація краєзнавчої підготовки майбутніх учителів географії. Статтю присвячено проблемі модернізації краєзнавчої підготовки студентів-географів педагогічних ВНЗ. Автором розглянуто методику формування готовності майбутніх учителів географії до краєзнавчої роботи з учнями.