(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Литвиненко О. В. Сутнісні ознаки професійно-педагогічного проектування. У статті розглянуто сутнісні ознаки професійно-педагогічного проектування. Визначено основні етапи та практичні дії зі створення педагогічного проекту, структурно-функціональні компоненти професійно-педагогічного проектування.