(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Максименко Г. А. Застосування лінгвокраїнознавчих матеріалів у викладанні української мови як іноземної. Статтю присвячено проблемі використання лінгвокраїнознавчих матеріалів у процесі навчання іноземних студентів української мови. Автор обґрунтовує доцільність застосування текстів, що містять лінгвокраїнознавчу інформацію, окреслює критерії відбору лінгвокраїнознавчих текстів, наводить приклади роботи з текстами.