(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Тверезовська Н. Т., Сидорко В. П. Сучасні підходи до визначення сутності поняття "міжпредметні зв’язки". Із філософської, психологічної, педагогічної, методичної, анатомічної й фізіологічної, економічної, етнологічної позиції здійснено спробу узагальнити сучасні визначення ґенези поняття «міжпредметні зв’язки».