(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Чорна О. В. Якість менеджменту і менеджмент якості в освіті. Статтю присвячено аналізу проблеми якості вищої освіти з точки зору її відповідності вимогам сучасного суспільства. На думку автора, шлях до її покращення має проходити через оптимізацію управління якістю у ВНЗ і впровадження системи менеджменту якості, що базується на серії міжнародних стандартів ISO 9000.