(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Шепеленко Т. Л. Формування професійно мобільної особистості майбутнього фахівця з економіки. У статті розглянуто сутність професійної мобільності, визначено якості професійно мобільної особистості студента, розкрито педагогічні умови ефективного формування професійної мобільності у майбутніх фахівців економічного профілю.