(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Шклярова Т. П. Проблеми сучасної сім’ї та неготовність батьків до статево-рольової соціалізації дітей. У статті здійснено аналіз виховного потенціалу сучасної сім’ї та виокремлено деякі проблеми, з якими сучасні батьки зіткнулися. До аналізу залучені наукові розвідки психологічної, педагогічної, соціологічної літератури зарубіжних та вітчизняних учених з цієї проблематики.