(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Щербина Д. В. Жестикуляція вчителя у структурі зовнішньої педагогічної техніки. У статті розглядається значення жестикуляції вчителя у структурі зовнішньої педагогічної техніки та аналізуються особливості її використання в професійно-педагогічній діяльності.