(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Пастухова Л. В. Теоретичні основи дальтон-плану. Статтю присвячено опису педагогічної моделі Дальтон-плану у вітчизняній та зарубіжній науково-педагогічній літературі. Зроблено спробу аналізу теоретичних основ Дальтон-плану.