(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Тимофієва Л. Є. Інноваційна стратегія управлінської діяльності сучасного керівника в умовах сталого розвитку суспільства. У статті з’ясовано основні засади модернізації управлінської діяльності керівника інноваційного освітнього закладу в умовах сталого розвитку суспільства.