(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Корольський В. В., Капіносов А. М. Математична понятійна компетентність: теоретико-методологічні основи дослідження, структура та рівні. У статті подано теоретико-методологічні основи дослідження понятійної компетентності як виду математичної компетентності, охарактеризовано етапи її формування, розкрито структуру і рівні.