(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2017)
У статті розглядаються підходи до формування змісту підготовки бакалаврів з комп’ютерних наук. Вивчається питання компетентнісних характеристик бакалавра комп’ютерних наук, розглядається розуміння поняття «фундаменталізація освіти» в науковій літературі, питання визначення фундаментальних дисциплін та аналізуються деякі аспекти підготовки бакалаврів комп’ютерних наук у Великій Британії, принципи визначення змісту їх підготовки в Україні та за кордоном.