(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглянуто модель змішаного навчання вищої математики у технічних університетах та можливості побудови даної моделі засобами мобільних інформаційно-комунікаційних технологій. Наведено приклад мобільної системи підтримки навчання та мобільної СКМ.