(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглядається проблема підготовки майбутніх педагогів до запобігання негативного впливу інформаційно-телекомунікаційних технологій на учнів загальноосвітньої школи; розкривається суть негативного впливу інформаційно-телекомунікаційних технологій; висвітлюється структурні елементи системи підготовки майбутніх педагогів до запобігання негативного впливу інформаційно-телекомунікаційних технологій на учнів загальноосвітньої школи.