(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті автор розкриває проблему формування готовності майбутніх учителів початкових класів до застосування інтерактивних технологій навчання та збагачення позааудиторної роботи у ВНЗ ідеями інтерактивного навчання.