(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглядаються теоретичні та практичні особливості впровадження електронного та навчального курсу з іноземної мови з використанням системи Moodle, виявлені переваги описаного нововедення інформаційних технологій у навчальний процес студентів.