(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті висвітлено актуальні проблеми підготовки майбутніх учителів математики в умовах інформатизації освіти. Запропоновано складові професійної готовності студентів педагогічних ВНЗ до використання інформаційно-комунікаційних технологій в евристичному начанні. Розглянуто деякі прийоми формування евристичної складової професійної готовності майбітнього вчителя до використання ІКТ в евристичному навчанні математики.