(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглядається проблема підвищення якості викладання вчителями курсу основи інформаційних технологій у закладах освіти в контексті євроінтеграційних процесів, зокрема досвіду використання вільного програмного забезпечення.