(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті зроблено історико-педагогічний аналіз становлення проблеми самостійної навчальної діяльності в українській школі і педагогіці, розглянуто методологічні проблеми щодо організації самостійної роботи.