(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
Стаття присвячена проблемі формування у вчителів і навичок самоконтролю на курсах відвищення кваліфікації, обгрунтовано психолого-педагогічну сутність процесу самоконтролю, визначено умови формування у вчителів умінь і навичок самоконтролю під час професійної перепідготовки.