(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглядається питання аспектів організації самостійної роботи студентів як важливої сккладової навчально-виховного процесу вищого навчального закладу і питань формування і розвитку професійної компетентності майбутніх фахівців.