(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті здійснено аналіз основних підходів у формуванні проблеми професійної компетентності студентів; проаналізовано педагогічний і психологічний підходи до розвєязання цієї проблеми; виокремлено складові професійної компетентності студента.