(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті автор проводить теоретичне дослідження показників становлення професійної активності майбутнього вчителя музичного мистецтва. Висвітлюється роль даного процесу і аналізуються показники активності у період професійного навчання студента.