(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
Обгрунтується необхідність вивчення MathCAD та виконання розрахунково-графічної роботи з теми «Метематичний пакет MathCAD». Подається приклад завдання для розрахунково-графічної роботи з інформатики для студентів механічних спеціальностей. Дана робота дозволить реалізувати міжпредметні зв’язки дисциплін «Інформатика», «Вища математика» і «Опір матеріалів».