(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У роботі розглядається поняття «дослідницька діяльність студентів у медсестринстві», визначаються принципи дослідницького навчання у медичному коледжі, проаналізовано рівні сформованості та зацікавленості дослідницькою діяльністю.