(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглянуто пошук інваріантних загальних ідей для вибору стратегічних пріоритетів освітньої діяльності в єдиному світовому просторі та як зробити життя осмисленим і допомогти у справі формування особистості.