(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
Стаття А. В. Козлова — це спроба розпочати дослідження психотипів викладачів вищої школи з позицій оригінально сформульованої та схематично зображеної концептуальної інтерпретації такого складного явища як психіка людини. Автор коротко охарактеризував читири, на його думку, основних психотипих.