(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розглядаються питання реформування педагогічної освіти Німеччини на сучасноиу етапі розвитку системи підготовки вчителя та в умовах соціально-політичних та економічних змін кінця ХХ — початку ХХІ століття.