(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2021)
У статті розкривається питання опимального структурування і змістового наповнення навчального курсу з іноземної мови в системі підготовки студентів нефілологічних спеціальностей. Забезпеченню якісної іншомовної підготовки майбутніх філологія сприятиме уведення міжпредметної координації у зміст навчальних курсів.