(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті порушується питання про необхідність формування інформаційної культури сучасної молодої освіченої людини. Наголошується на визначальній ролі високого рівня інформаційної культури, що стимулює процес вдосконалення навчально-виховного процесу; забезпечує доступність та ефективність освіти.