(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У даній статті автором розглядається розвиток варіативного мислення майбутніх інженерів-педагогів. Підкреслюється особливо важливість проблеми в умовах інформатизації і комп’ютеризації суспільства.