(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У публікації розглядаються окремі питання гармонізації інтелектуальної та емоційної складових підготовки майбутніх учителів музики до професійної діяльності в умовах розвитку сучасної освіти, зіставляються характеристики моделей інтелекту, визначаються можливі шляхи застосування педагогічної технологій з урахуванням емоційних факторів.