(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
В статті розкрита необхідність формування емоційного інтелекту майбутніх вчителів у вищому навчальному закладі та розглядаються шляхи та методи рішення проблеми формування емоційного інтелекту засобами діалогічного навчання у процесі вивчення біології.