(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглядаються характерні особливості розвитку творчих здібностей як елементи складної інтегральної особистісно-діяльнісної характеристики людини, завдяки яким відбувається здійснення особистістю творчої діяльності й досягнення високого рівня розвитку.