(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті з’ясовано проблему формування крос культурної комунікативної компетенції студентів-філологів як важливого чинника виховання майбутніх фахівців в умовах полікультурного світу: визначено роль інтеграції мови та культури, її вплив на міжкультурну комунікацію.