(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У статті розглянуті деякі проблеми формування фахової комунікативної компетенції майбутніх економістів. Досліджуються її компетентний склад і функції, шляхи оптимізації вивчення економіки у вищому економічному навчальному закладі, підвищення якості освіти студентів-економістів.