(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2011)
У даній статті розглянуті основні характеристики, нові підходи до поняття «адитивної поведінки», розкрито особливості та фактори, що зумовлюють вживання підлітками наркотичних речовин. Розглянуто особливості превентивної педагогіки у попередженні наркоманії, виявлення причин хімічної залежності підлітків.